O NAMA

T.A.R.A. Design Studio

 

Ovo nije još jedno uobičajeno mjesto za shopping.

Trudimo se ponuditi jednu sasvim drugačiju uslugu, ali i doživljaj kupnje.

 

Prije svega nudimo unikatne prednete za unutarnje uređenje, torbe, odjeću i modne dodatke ručno izrađene. Svi predmeti izrađeni su u vrlo malim serijama ili po jedan primjerak. Prilagodljivi raznim potrebama; za poslovno i svakodnevno korištenje. Karakterizira ih funkcionalnost, minimalizam i čistoća dizajna kojemu pomno birani detalji daju prepoznatljivu notu. Dizajnom se proteže drvo, staklo, metali, prirodna koža koja dominira torbama, modnim dodatcima, dok se na odjeći pojavljuje kao detalj. Nit vodilja od početka do kraja stvaranja proizvoda je ljepota i jednostavnost.

 

Ali tu naša priča ne staje. Odlučili smo otići malo dalje od toga. Željeli smo stvoriti jedno ugodno okruženje u kojem bi svakom klijentu bio omogućen pristup našemu radu te po želji i uključivanje u dizajn završnog personaliziranog proizvoda. Da bismo postigli jednu prirodnu i domaću atmosferu u kojoj svaki klijent može opušteno pronaći željeni predmet, ali i dobiti stručnu pomoć u vidu konzultacija te profesionalnog savjeta. Jedan dio našeg studija pretvorili smo u dnevni boravak u koji smo smjestili vinski kutak gdje bi klijenti mogli kušati birana vina, opustiti se, družiti, čitati.

 

U sklopu studija, organizirali smo i tematsko-edukativni prostor za djecu klijenata u kojem bi se djeca mogla zabaviti i saznati ponešto o dizajnu, materijalima te procesu koji je potreban da se dobije finalni proizvod. Dok bi djeca učila i zabavljala se, roditelj bi bez brige mogao uživati u izložrnim predmetima, modi, vinu i druženju.

 

Osim toga, pružamo i uslugu dolaska na mjesto po izboru klijenta uz prethodne konzultacije.

 

T.A.R.A. DESIGN