NOVOSTI

Akcija -50% na sve torbe

28.07.2014

Odlučili smo svoje najvjernije fanove nagraditi popustom od 50% na sve torbe, akcija traje do 10.08.2014 stoga požurite!

Kožna Torba

09.10.2013

Torba ima važno, praktično i simbolično mjesto u ljudskoj svakodnevnici kao što je to bilo i u prošlosti. Prve torbe su se pojavile davno sa svrhom prenošenja predmeta kao i danas, samo što su ti predmeti danas malo drugačiji.

Promotivna cijena povodom otvorenja T.A.R.A. design studija

27.09.2013

Bliži nam se otvorenje T.A.R.A. design studija, te smo Vas odlučili počastiti promotivnom cijenom velike crne torbe. Torba je izuzetno praktična, nosiva uz sve odjevne kombinacije i razne prilike. Torba je u potpunosti izrađena od prirodne kože visoke kvalitete.

Design&wine studio - uskoro otvorenje

11.09.2013

Design&wine studio zamišljen je kao gradsko okupljalište koje nudi puno više od nametnutog potrošačkog sistema brzoplete "opskrbe" raznim nepotrebnim proizvodima. Mjesto okupljanja zagrebačke modno - kulturne scene, gdje će umjetnici, i oni koji se tako osjećaju, moći izlagati svoje radove, prezentirati projekte, održati nastupe te pokazati njihov pogled na umjetnost i kulturu.

Vesela jesen

11.09.2013

Poigrali smo se bojama i stvorili paletu drvenih narukvica u jakim i vedrim bojama. Narukvice će osvježiti svaku odjevnu kombinaciju, unijeti vedrinu i veselje u oblačne i kišovite jesenske dane koji dolaze.